PARAGLIDING TANDEM LET

ISTRA
KUPI POKLON BONREZERVIRAJ LET

ŠTO JE PARAGLIDING TANDEM LET?

Za sve one koji nikada nisu osjetili čari paraglidinga, evo nekoliko informacija u svezi paragliding tandem letova! Paragliding tandem let je najsigurniji, najbrži i najpovoljniji način da doživite fenomenalan osjećaj slobodnog leta. U pratnji posebno certificiranog iskusnog tandem pilota te uz pomoć posebnog tandem paragliding krila koje će vas vinuti u nebo iskusit ćete i doživjeti sve čari paragliding aktivnosti i slobodnog leta. Tijekom leta sjedite u posebnoj udobnoj sjedalici te ste tijekom cijelog leta privezani za tandem krilo i tandem pilota koji brine o vama. U samo 15tak minuta pripreme tandem pilot će vas upoznati s osnovama paraglidinga i procedurama te pripremiti za siguran let.

Cijelo vrijeme bit ćete pod nadzorom naših stručnih, iskusnih i posebno certificiranih tandem pilota. Možete biti potpuno bezbrižni jer mi brinemo za vas tijekom cijelog iskustva. Uživat ćete u paragliding tandem letu trajanja do 20ak minuta te smo sigurni da će vaša razina adrenalina tijekom paragliding tandem leta narasti a samo iskustvo vas ostaviti bez daha i riječi te završiti kao uspomena za vječnost!

Kako to izgleda pogledajte u galeriji niže.

GDJE LETIMO U ISTRI?

U Istri ljubitelji paraglidinga imaju priliku uživati u tandem letovima na četiri predivne lokacije. Kaštelir, Buzet, Motovun i Šušnjevica nude jedinstvene poglede i nezaboravne doživljaje. Ove destinacije pružaju kako početnicima, tako i iskusnim paragliderima, neusporedivo iskustvo letenja iznad slikovitih hrvatskih krajolika.

⚠️ Za sve koji dolaze na poletište sa nama iz Zagreba, ovo je lokacija okupljanja (Google Maps marker).

Poletište KAŠTELIR (Google Maps)

GPS koordinate: 45°19’50.9″N 13°40’05.7″E
Nadmorska visina: 163 m

Poletište

Sletište

Sletište KAŠTELIR (Google Maps)

GPS koordinate: 45°20’13.3″N 13°39’48.2″E
Nadmorska visina: 0 m

Poletište BUZET (Google Maps)

GPS koordinate: 45°26’39.8″N 13°57’55.3″E
Nadmorska visina: 481 m

Poletište

Sletište

Sletište BUZET (Google Maps)

GPS koordinate: 45°24’55.1″N 13°58’19.1″E
Nadmorska visina: 92 m

Poletište MOTOVUN (Google Maps)

GPS koordinate: 45°20’13.1″N 13°49’41.0″E
Nadmorska visina: 252 m

Poletište

Sletište

Sletište MOTOVUN (Google Maps)

GPS koordinate: 45°20’46.8″N 13°49’41.4″E
Nadmorska visina: 9 m

Poletište ŠUŠNJEVICA (Google Maps)

GPS koordinate: 45°14’26.6″N 14°11’45.9″E
Nadmorska visina: 812m

Poletište

Sletište

Sletište ŠUŠNJEVICA (Google Maps)

GPS koordinate: 45°13’54.0″N 14°10’18.4″E
Nadmorska visina: 42 m

Što nije snimljeno, nije se ni dogodilo 

...dakle, mi smo tu za vas i snimit ćemo vašu paragliding tandem avanturu s vrhunskom digitalnom kamerom, a zatim ćemo vam odmah poslati snimku putem linka. Garantiramo da će vam svi zavidjeti na ovoj snimci, a da ne spominjemo da ćete moći iznova doživjeti svoju paragliding avanturu kada god želite, zajedno s prijateljima i obitelji..

Ground shots 

 

Naša ekipa će snimiti svaki trenutak pripreme paragliding tandem leta kao što su oblačenje opreme i priprema za let kao i odlazak na nezaboravno iskustvo, poziranje na poletištu, polijetanje te po mogućnosti i slijetanje te predaju diplome. U ovoj opciji dobit ćete cca 30-tak digitalnih fotografija iznad spomenutih trenutaka.

GoPro   +  

GoPro je snimak kojeg tandem pilot snima s kacige i selfie stika i sadrži kadrove cijelog tijeka leta od trenutka kada se pojavite na poletištu preko ukopčavanja i polijetanja, najvažnijeg dijela slobodnog leta pa do slijetanja i prvih dojmova nakon leta. Dobivate editiran video od cca 6 minuta te cca 300-njak HD digitalnih fotografija. GoPro snimkom ovjekovječujemo svaki trenutak vašeg slobodnog leta.

Insta 360 VR   +  

Ukoliko želite vaš paragliding tandem let doživjeti u virtualnoj stvarnosti (VR), INSTA 360 snimak će vam upravo to omogućiti. Korištenjem najnovijih tehnologija snimanja i posebne kamere možemo omogućiti doživljaj vašeg leta u 3D doživljaju. Uz pomoć VR naočala možete vaš let doživjeti kao da opet letite jer video i slike pokazuju vaš let iz svakog kuta gledanja, svakako bacite pogled na primjer snimke, zaista oduzima dah.

Što kažu o nama?

Što je sve uključeno u Vašu TANDEM PARAGLIDER članarinu i prvi Paragliding tandem let:

Cijena*

 

ISKUSTVO JE NEPROCJENJIVO I BESPLATNO!

NAŠE VOĐENJE, STRUČNOST, ORGANIZACIJA I OPREMA SU:

220 € (1657,59 kn)*

18,33 EUR MJ. (138,13 kn)**

 

kartice

* Cijena predstavlja godišnju TANDEM PARAGLIDER članarinu. Osobe sa težinom od 80kg i više plaćaju dodatnu naknadu od 25 EUR (188,37 kn)
** Cijena za plaćanje na 12 rata

Mogućnost plaćanja karticama jednokratno – sve kartice
Mogućnost plaćanja na do 12 rata – ZABA (Visa, Maestro, Mastercard), PBZ (Visa, Maestro, Mastercard, American Express), ERSTE (Visa, Maestro, Mastercard, Diners)

Popust za grupe: molimo kontaktirajte nas

Fiksni tečaj konverzije iznosi 1,00 EUR = 7,53450 kn

MAX TANDEM LET

Do 50 minuta leta

Do 150% dužeg trajanja leta

Najbolji doživljaj i TOČKA!

ZAŠTO ODABRATI MAX TANDEM LET?

E pa ovako, da vam nebi prodavali maglu, ovdje vrijedi ona stara narodna od viška (slobodnog leta) glava ne boli! 🙂

No dobro da nebi sve ostalo na narodnoj poslovici evo vam par činjenica u svezi opcije MAX TANDEM LET

1. Prvi razlog je vrlo jednostavan, kod standardnog leta imate do 20 minuta tandem leta, sa MAX TANDEM LET opcijom imate do 50 minuta paragliding tandem leta, dakle dvostruko i više vremena provedenog u zraku!

2. Cijela bit naše aktivnosti se vrti oko slobodnog leta, što duže on traje to će cijeli doživljaj biti jači intenzivniji … jednom riječju ne samo bolji … već NAJboljiiii

3. Sa MAX TANDEM LET opcijom ćete u memoriju spremiti duplo duži period PARAGLIDING TANDEM LETA kojeg ćete se sa veseljem htjeti prisjetiti … juuuhuuuuu!

4. Vrlo vjerojatno ćete ovaj doživljaj napraviti samo jednom u životu, stoga … Ak je bal, nek je maskenbal!

U svakom slučaju, naše iskustvo u ovom sportu vam toplo preporučuje da se odlučite za ovu opciju jer će to biti najbolji mogući doživljaj vaše PARAGLIDING TANDEM LET životne avanture!

  Pokloni paragliding tandem let!  

Trebate nešto dečku za rođendan, ženi za godišnjicu, punici za obljetnicu, šefu da Vas nikad ne zaboravi? Uz Vas smo uz svaku veselu priliku 🙂 Danas ljudi imaju čudnu naviku da kupovanje poklona nekome dožive kao zadatak i samo to žele što prije obaviti i skinuti s popisa zadataka. Ne želite biti jedna od onih osoba koje daruju samo da mogu reći da su i to obavili? Želite pokloniti nešto posebno, nešto posve drugačije, nešto što će poboljšati nečiju kvalitetu života? Nešto od čega će netko zaboraviti na sve brige i probleme? Zar nije to ono što svi potajno priželjkujemo za poklon? Zaborav i odmor od svih briga i problema? Poklon bon za godišnju TANDEM PARAGLIDER članarinu koja uključuje paragliding tandem let s određenog poletišta odličan je poklon, koji će promijeniti nečiji pogled na svijet, i dočarati mu osjećaj slobode i uživanja o kakvom nikad nije sanjao.

Croatian civil aviation agency (CCAA) ili Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo je institucija Republike Hrvatske koja je zadužena za regulativu vezano za civilni dio zrakoplovstva u RH. Izmeđuostalog CCAA propisuje i regulativu vezanu za CCAA padobransku školu prema CCAA standardima i zahtjevima te izdaje CCAA padobranske dozvole i ovlaštenja određene kategorije prema odobrenim progrmima školovanja tj. nakon što se ispune svi propisani uvjeti od strane CCAA.
Saznaj više o CCAA.

ZAŠTO ISKUSITI PARAGLIDING TANDEM LET SA NAMA?

N

SIGURNOST – Sigurnost je prioritet broj JEDAN kod svih naših paragliding tandem letova te s ponosom ističemo da su svi naši tandem piloti certificirani od strane Hrvatska agencije za civilno zrakoplovstvo. Svakom paragliding tandem letu pristupamo jednako, što znači da se posvećeno pripremamo prateći meteo uvjete i druge aktivnosti u zračnom prostoru, pripremamo i prilagođavamo letačku opremu prema vama te osiguravamo da je UVIJEK tehnički ispravna i sigurna.

N

ISKUSTVO - Ponosni smo na naše iskustvo u zračnim aktivnostima

N

OPREMA - Koristimo opremu koja je posebno dizajnirana i konstruirana za paragliding tandem letove te certificirana od svjetskih institucija LTF i EN

I dalje nesigurni? Pošalji nam upit!

Share This